Background Image

Verlichting

Licht is alles wat niet donker is

Geen mooier licht dan daglicht!

Waarom zorgt een bepaald soort licht ervoor dat we ons beter voelen? We hebben als mens een primitieve relatie met licht en meer bepaald met licht in de vorm van vuur. Meer dan een miljoen jaar was vuur onze enige kunstmatige lichtbron. Het joeg wilde dieren af, bracht ons samen, hield ons warm en gaf ons een veilig gevoel. Bovenal was het een lichtbron die we dichtbij konden houden, die we konden beheersen of ‘regelen’.

Elektrisch licht bestaat al iets meer dan een eeuw - een oogwenk in vergelijking met de menselijke evolutie. Tegenwoordig proberen we onze primitieve behoeften te temmen om te voldoen aan de eisen van een moderne, hightech wereld, waar licht min of meer een wereld van elektronica is geworden. In onze overbelichte ruimtes – gecreëerd onder de verkeerde gedachte dat meer licht gelijk staat aan hogere productiviteit – voelen we ons blootgesteld, klein, en kunnen we nergens heen.

Wij geloven in het creëren van een juiste belichting, een passende sfeer, zeg maar hedendaagse vuren. Licht moet voor ons schijnen, niet op ons.

image

woning

image

interieur

image

Energiezuinig

image

privé en zakelijk


Lichtadvies


• Woning

Als gediplomeerd verlichtingsadviseur ondersteunt INT.PAND u graag voor elk lichtadvies op maat. Dit voor nieuwbouw, uitbouw, renovatie groot of klein.

• Interieur

Ook voor die ene dressoir lamp, staander, leeslamp of draadloos armatuur bent u bij ons aan het juiste adres, dus aarzel niet en kom binnen voor een kennismaking en vrijblijvend advies. Dàt is de kenmerkende service van INT.PAND Interieur met nét dat ietsje meer…

• Energiezuinig

Bent u op zoek naar advies voor het vervangen van uw energie verslindende gloei- of hallogeenlampen naar de nieuwste en uiterst zuinige LED verlichting? Misschien hoeft u helemaal geen nieuwe armaturen aan te schaffen maar volstaat het met nieuwe lampen? Wist u dat u zo tot 10 keer meer energie kan besparen?

• Privé én zakelijk

Bij INT.PAND zit u goed voor elk lichtadvies binnenshuis als voor uw buitenruimte en dit voor zowel privé of zakelijk gebruik. Of het nu gaat om een studio, appartement huis, winkel of horecazaak, burelen, loods of magazijn, maar ook parking, oprit, tuin of sportveld wij weten u te helpen.

image
>

Totaalconcept

Kwaliteit - Creatief
image

Persoonlijk

Tope met de klant
image

Authenticiteit

Atypisch - Altijd anders
image

Beleving

Advies - Inspiratie
image

Thuis voelen

(Im)perfectie

Hoe gaat zo’n lichtadvies nu concreet?

Wil u graag een plaats bezoek bij u thuis of op uw zaak, een verkennend gesprek is bij ons altijd geheel vrijblijvend. Een volgende stap is een lichtadvies op maat.

  • In een verkennend gesprek gaan we samen opzoek naar uw noden en wensen op maat van uw project. Dit van klassieke verlichting over hedendaags, architecturaal tot experimenteel, kunstzinnig armatuur.
  • Daarna zoeken welke merken qua stijl bij u passen hier bij sparen we moeite noch tijd om de voor u de ideale armaturen, het passende lichtkleur en juiste lichtintensiteit voor te stellen in overeenstemming met uw budget. Samen overlopen we deze en passen we aan waar nodig want iedere ‘case’ is uniek.
  • Nadien maken we aan de hand van lichtberekenings programma’s uw lichtplan op maat. U ontvangt daarbij de technische specificaties en een offerte.
• Wat moet u doen?

Wees gerust U heeft geen grote voorbereidingen te doen. Graag vragen wij u om grondplan, aanzichten en doorsneden, eventueel uitgewerkt interieurplan, Fotos en kleur- en/of materiaalstalen mee te brengen. Zo kunnen wij ons optimaal inleven in uw project en u het best adviseren.

• Contact

Het persoonlijke contact staat bij ons bovenaan maar een verkennend gesprek kan ook digitaal via Microsoft TEAMS of ZOOM, zo hoeft u zich niet te verplaatsen. Voor een project advies mag u rekenen op 1,5 tot 2 uur en daarvoor werken wij altijd op afspraak.

Background

Maak een afspraak!

Neem vandaag nog contact op

Bel ons op +32 (0) 477 41 00 07
Stuur ons een email.

hello@intpand.be